VVS arbejde

Hos Dansk VVS Service har vi i mange år beskæftiget os med VVS arbejde i Odense for en bred vifte af kunder - private såvel som erhverv og boligfoeninger.

Vi dækker dog hele Fyn.

Vi klarer stort som småt og kan være behjælpelige med alt fra udskiftning af radiatorer og varmtvandsbeholdere til energioptimering af varmeanlæg og blikkenslagerarbejde.

Vi klarer alt VVS arbejde

Vi håndterer langt de fleste opgaver inden for vand, varme og sanitet, ligesom vi også tilbyder etablering og vedligeholdelse af ventilationsanlæg i villaer. Er der tale om forsikringsskader såsom ødelagte rør, er vi også behjælpelige. Dansk VVS Service har stort fokus på din tilfredshed. Det gælder både, når det er et enkelt blandingsbatteri, der skal skiftes, og når det er en større renovering af et badeværelse, det drejer sig om. Kvalitet er vores vigtigste kendetegn, og det bestræber vi os altid på at leve op til. Vi er tovholder - Kom trygt igennem et VVS-projekt Hos Dansk VVS Service tager vi gerne totalentreprisen på projektet og er tovholder fra start til slut. Vi sørger for kontakten til tømrere, murere og elektrikere og tager ansvar for, at projektet forløber, som det skal, fra start til slut. Kontakt din lokale VVS i Odense på telefon 70 20 90 19 for at høre mere.

EN GOD SERVICE

Vi sikrer et godt resultat

Firmaoplysninger​

Dansk VVS Service & 

Dansk Bad Design ApS

Kontaktoplysninger​

Socialemedier

fb-f-logo__blue_29  Følg os på Facebook