Mere end 25 års erfaring

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Tæt dialog og sparring

Montering af gulvvarme under trægulv eller fliser​

​Leder du efter et VVS-firma, som tilbyder montering af gulvvarme? Hos Dansk VVS Service har vi stor ekspertise med vandbaserede gulvvarmesystemer, som vi installerer hos både private og erhverv. Det kan være under et trægulv eller under fliser. Vi servicerer især kunder i blandt andet Odense M, Odense SØ samt det øvrige Odense og omegn.

Undgå fodkulde om vinteren og få jævn opvarmning

Det er rart og behageligt med varme i gulvet, og derfor er det blevet populært i nybyggeri og nyrenoverede huse. Vi kan montere gulvvarmesystemer i alle huse, men huset bør være ordentligt isoleret, hvis der skal være varme i alle husets gulve. Andre nøjes med at få varme i gulvet på badeværelset og måske i stuen.

En af de mange fordele er, at du helt vil undgå fodkulde om vinteren. Samtidig vil du opleve et rum med en mere jævn opvarmning. Dertil kommer, at du slipper for kedelige radiatorer, som skal males, rengøres og vedligeholdes. Det betyder endvidere, at du ikke skal indrette rummet efter radiatorerne. 

Hvad koster gulvvarme?

Vores priser for montering af gulvvarme afhænger af mange faktorer. Du kan vælge imellem el eller vand, men vandbaseret varme er billigere på sigt. Det har også en betydning, hvis huset skal sælges. Vi giver gerne råd og vejledning om fordele og ulemper, herunder om love og regler.

Få et tilbud på montering af gulvvarme

Du er meget velkommen til at høre mere om de mange muligheder, og vi hjælper gerne med at finde den rette løsning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af gulvvarme. 

Du kan ringe til os på telefon 70 20 90 19 eller skrive til os på e-mail kontor@danskvvsservice.dk.

Følg Dansk VVS Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.

white-facebook-box-fill

En god service
​Vi sikrer et godt resultat​​

Kontakt os

Dansk VVS Service Fyn ApS

- En del af Dansk Bad Design ApS

Klokkestøbervej 7, 5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

CVR:30555031

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontor@danskvvsservice.dk

Har du nogle spørgsmål eller behov for vores assistance?

Vi sidder klar på telefonen: