Mere end 25 års erfaring

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Tæt dialog og sparring

BWT Aquadial– undgå kalkpletter og få blødt vand

​Er du træt af at have kalk i vandet, som ødelægger dine maskiner og skaber kalkpletter på glas, bestik med mere? Så kan vi hos Dansk VVS Service hjælpe dig. Du kan nemlig slippe helt for kalk i vandet med en BWT Aquadial 10, som giver dig silkeblødt vand helt uden kalk. Vi står til rådighed for kunder i og omkring Odense M, Odense SØ og resten af Odense.

Få kalkfrit vand med et BWT Aquadial blødgøringsanlæg

​Blødgøringsanlægget BWT Aquadial fjerner effektivt kalken i vandet og giver dig dermed kalkfrit vand. Det betyder, at du ikke kommer til at opleve kalkaflejring på armaturet eller på fliserne. Samtidigt holder dine installationer længere, når du ikke har kalk i vandet. Sidst men ikke mindst giver det dig en uforglemmelig følelse af silkeblødt, kalkfrit vand. 

Med et BWT blødgøringsanlæg opnår du følgende fordele:

  • Du kan du slippe for kalk på badeværelset, da anlæggets filter gør vandet kalkfrit, så der ikke sætter sig kalk på fliser og klinker.
  • ​Du kan slippe for at afkalke din elkedel, og dit bestik og andet service bevarer sin glans.
  • Du kan spare penge på energien, da et BWT anlæg sørger for, at der ikke kommer kalkaflejringer på varmelegemet i dine hårde hvidevare som vaskemaskine, opvaskemaskine og varmtvandsbeholder.
  • Dit tøj vil være blødt og beholde dets farve bedre med kalkfrit vand via et BWT blødgøringsanlæg, og du kan undlade at benytte skyllemiddel. Samtidig vil din hud og dit hår være blødere, da det ikke tørrer ud så nemt. Du vil også kunne spare på shampoo og balsam ved hårvask med vand fra et BWT blødgøringsanlæg.

Vi kan hjælpe dig med installation og servicering af et BWT blødgøringsanlæg. Med et af vores anlæg kan du gøre dit hjem mere miljøvenligt, da kalkfrit vand samtidig betyder at du ikke behøver at anvende så mange rengøringsmidler, og herved kan skåne miljøet.

Kontakt os og hør nærmere om montering af et blødgøringsanlæg

​Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få blødt vand med et BWT Aquadial blødgøringsanlæg, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 70 20 90 19, eller du kan skrive til vores e-mail kontor@danskvvsservice.dk.

Du har også mulighed for at bestille et uforpligtende besøg og tilbud af vores dygtige ekspert, som kan komme ud og besigtige dine muligheder for at få kalkfrit vand, og som kan informere dig om pris og muligheder ved et BWT blødgøringsanlæg. Vi kan også hjælpe dig med andre vvs-relaterede opgaver, som eksempel renovering eller et nyt badeværelse.

Følg Dansk VVS Service ​på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.

white-facebook-box-fill

En god service
​Vi sikrer et godt resultat​​

Kontakt os

Dansk VVS Service Fyn ApS

- En del af Dansk Bad Design ApS

Klokkestøbervej 7, 5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

CVR:30555031

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontor@danskvvsservice.dk

Har du nogle spørgsmål eller behov for vores assistance?

Vi sidder klar på telefonen: