Kalkfrit vand – undgå kalkpletter og få blødt vand

​Er du træt af at have kalk i vandet, som ødelægger dine maskiner og skaber kalkpletter på glas, bestil med mere? Så kan vi hos Dansk VVS Service & Dansk Bad Design i Odense hjælpe dig. Du kan nemlig slippe helt for kalk i vandet med en Aquadial 10, som giver dig silkeblødt vand helt uden kalk.

BWT Aquadial blødgøringsanlæg giver dig kalkfrit vand

​Blødgøringsanlægget BWT Aquadial fjerner effektiv kalken i vandet og giver dig dermed kalkfrit vand. Det betyder, at du ikke kommer til at opleve kalkaflejring på armaturet eller på fliserne, og samtidig holder dine installationer længere, når du har ikke har kalk i vandet. Sidst men ikke mindst giver det dig en uforglemmelig følelse af silkeblødt, kalkfrit vand. 

Med et BWT blødgøringsanlæg opnår du følgende fordele:


  • Du kan du slippe for kalk på badeværelset, da anlægget gør vandet kalkfrit, så der ikke sætter sig kalk på fliser og klinker.
  • ​Du kan slippe for at afkalke din el-kedel, og dit bestik og andet service bevarer sin glans.
  • Du kan sparre penge på energien, da et BWT blødgøringsanlæg sørger for, at der ikke kommer kalkaflejringer  på varmelegemet i dine hårde hvidevare som vaskemaskine, opvaskemaskine og varmtvandsbeholder.
  • Dit tøj vil være blødt og beholde dets farve bedre med kalkfrit vand, og du kan undlade at benytte skyllemiddel. Samtidig vil din hud og dit hår være blødere, da det ikke tørrer ud så nemt. Du vil også kunne sparre på shampoo og balsam ved hårvask med vand fra et blødgøringsanlæg.

Vi kan hjælpe dig med installation og servicering af et BWT blødgøringsanlæg. Med et af vores anlæg kan du gøre dit hjem mere miljøvenligt, da kalkfrit vand samtidig betyder at du ikke behøver at anvende så mange rengøringsmidler, og herved kan skåne miljøet.

Kontakt os og hør nærmere om blødt vand eller bestil et besøg

​Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få blødt vand, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 70 20 90 19, eller du kan skrive til vores e-mail kontor@danskvvsservice.dk.

Du har også mulighed for at bestille et uforpligtende besøg af vores dygtige ekspert, som kan komme ud og besigtige dine muligheder for at få kalkfrit vand, og som kan informere dig om mulighederne med et BWT blødgøringsanlæg. Vi kan også hjælpe dig med andre vvs-relaterede opgaver, som eksempel renovering eller et nyt badeværelse

EN GOD SERVICE

Vi sikrer et godt resultat

Firmaoplysninger​

Dansk VVS Service & 

Dansk Bad Design ApS

Kontaktoplysninger​

Socialemedier

fb-f-logo__blue_29  Følg os på Facebook