Nyt badeværelse og kompetent renovering af badeværelse udføres

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, at det er udført med fokus på det gode håndværk, funktionalitet og en flot æstetisk finish.


Det kræver en erfaren VVS-installatør til at udføre et nyt badeværelse, og det finder du hos Dansk Bad Design i Odense. Vi kører ud til kunder i Odense M, Odense SØ og resten af Odense og omegn. Som kompetent VVS-montør kommer vi gerne med gode råd og med kreative ideer til dit badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Den eksakte pris for et nyt badeværelse og for badeværelsesrenovering afhænger i høj grad af opgavens omfang, og af dine ønsker til materialer og fabrikat. Det er derfor vigtigt, at du tager stilling til hvilke ønsker du har til dit nye badeværelse. Skal det være enkelt, eller skal det prydes med forskellige vinkler og farver? Mulighederne er mange, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi kan vejlede dig, så du får præcis det badeværelse, du ønsker, og vi har altid konkurrencedygtige priser.


Da vi er vant til at tænke kreativt i alle vores VVS-løsninger, så kan vi altid komme med flere forskellige løsningsforslag til opgaven. Har du selv ideer til et nyt badeværelse eller til en renovering af dit gamle badeværelse, så tager vi naturligvis udgangspunkt i dem.

Vi kan også hjælpe dig med at undgå kalkpletter og få blødt og kalkfri vand med et BWT-anlæg, som en del af din badeværelsesrenovering.

Renovering af badeværelse - Lad os klare det hele

Lad os sørge for en totalløsning, så du ikke selv skal koncentrere dig om kontakten til de involverede parter, når du skal have foretaget en badeværelsesrenovering. Sammen med vores kompetente samarbejdspartnere følger vi projektet sikkert til dørs, så du i sidste ende er garanteret et skønt nyt badeværelse.


Vi klarer alt fra tegninger forud for en renovering af badeværelse til sidste tjek af det nye badeværelse. Ønsker du selv at finde tømrere, elektrikere og malere til opgaven, er det naturligvis helt i orden. Vi har også adgang til et showroom med badeværelser i Odense, hvor du kan hente inspiration.


Kontakt os på telefon 70 20 90 19 eller skriv til vores mail kontor@danskvvsservice.dkfor at høre mere, eller for at få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse.

EN GOD SERVICE

Vi sikrer et godt resultat

Firmaoplysninger​

Dansk VVS Service & 

Dansk Bad Design ApS

Kontaktoplysninger​

Socialemedier

fb-f-logo__blue_29  Følg os på Facebook